Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rädsla

Det finns så mycket att älska
Och att våga utan rädsla...

Det man gör
Det man ser
Det man har

Att hjärtat slår,
att tiden läker alla sår

Att älska under alla sina år...

En del av mej...

(Axplock ur Själens Tankar)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 243 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-20 14:32



Bookmark and Share


  The notebook
Kärlek.. Kärlek kärlek! Älskar den.
2014-03-13

  Rozsi.kovacs

Andas skönhet i din text vackert
och begåvat
2014-02-24

    ADI Nehlin
..om man bara vågar..fint skaldat
2014-02-21

  Lynx63 VIP
Tycker mycket om din text.
2014-02-21

  Eliza-69
Fin text
2014-02-20

  Angela Bohlin VIP
"Det finns så mycket att älska
Och att våga utan rädsla... "

Du sätter pricken över i:et...rädsla styr en del av våra handlingar... men det vi bör komma ihåg är att alla har den känslan i sig... ingen vill göra bort sig eller bli sårad... och med den tanken med sig... så kan man göra mer än man tror sig kunna
2014-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och tänkvärd dikt!
2014-02-20

  Lena Själsöga Keijser
vackra är dina ax

bär många
spirandekorn


2014-02-20

  Kajsa Karin VIP
Att våga utan rädsla...Är just det som är så svårt! Fin text!
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis