Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar för länge

Jag känner

och sedan pratar jag.

Jag känner nog för länge innan jag säger något.

Väntar

Hoppas

Känner

Jag vill inte visa, men när jag känt för länge måste jag även det.




Fri vers av Darkdream
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-20 15:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så!
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Darkdream