Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår framtid!


Mistadobalina.

Hey, grabben
lägg inte
för mycket
energi på
att tjäna
en massa
pengar
utan
jobba

att bli den
andra
vill göra 
affärer med.

Less is more.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-20 15:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Låter klokt och bra..
2022-11-15

    ej medlem längre
Bra!!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP