Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev en skrivövning. gör den, om du vill.


rämna väggar

Skrivövning:
Ställ dig med näsan mot en vägg och luta pannan mot. Sätt upp handflatorna, där de känns bekvämast, mot väggen. Tänk bort allting annat, fokusera på dig själv och den här väggen. Hur den känns mot huden. Andas.
Känn väggen mot dina händer och föreställ dig hur den rämnar.

Vad finns där bakom? Beskriv den scen du ser bakom den rämnade väggen.


Fler skrivövningar kommer att komma såsmåningom på min blogg. Länk i profil.




Övriga genrer av Mina Widding
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding