Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet fortfarande inte hur din tunga smakar

du ligger med ditt huvud
i mitt knä
och jag försöker släta ut
avigrynkan
i din panna
med långsamma rörelser
och det slår mig
att det är just det,
avigheten
du har bjudit mig motstånd
hela kvällen

ändå är det du
som klär av dig naken
och lägger dig
i min säng
men du rör mig inte
låter dig bara vidröras
och våra läppar
rör aldrig vid varandra

när du reser dig upp för att gå
tänker jag

that's a fine piece of ass

och sekunden efter:
när bytte vi roller?

det är ju du som är
femton år äldre,
väderbiten skogshuggartyp
som inte utstrålar något annat
än maskulinitet

men i mina armar
blir du ändå
femton år och

osäker oskuld


jag har fortfarande inte fått känna
smaken av din tunga
men jag vet hur din hud känns
och jag har tecknat mönster
över hela din rygg
med mina naglar




Fri vers av Mina Widding
Läst 415 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-09 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark till begrundan!
2014-04-16

    ej medlem längre
Väderbiten skogshuggartyp ... :-)
Älskar den här!!!
2014-04-15

  Drömfångare
Den är inte bara snyggt skriven, den bjuder läsaren på något djupare att klura på...
2014-03-09

  Bo Himmelsbåge
Fin berättelse! Tråkigt att det inte tände till denna gång, men det kan ju ändra sig...
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding