Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastas i container för brännbart




Ryggradens trötthet
stå upp för sitt kall
tänja på gränser

kan inte skydda sig
leva i lögnen
och
falla pladask
över sig själv

dom som gav upp
de uppgivna

de utbrändas aska
som
efter vulkanens utbrott

hitta tillbaka
till den gröna
mjuka mossan

till de gula rapsfältens
överdådighet

himmel öppnar sig
blå
till vidöppen dag

gripa efter blåsbälgen
blåsa liv
i glöden som fortfarande
pyr

frestelsen
i att återvända
för att
brinna igen







Fri vers av björk VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-20 23:14



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vilken urbild att få tag i och gestalta!

2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP