Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara meddela att citaten , självklart, INTE har någon som helst verklighetsförankring ! Om så är så är det bara slumpens skördar !


Citaten som inga sagt men borde sagts av de nämnda !

FREDRIK REINFELDT : "Varför är det så svårt att släppa loss kapitalismen utan att några märker det ?" 

 

STEFVAN LÖFVE´N : " Dilemmat är att vi socialdemokrater har övergivit den demokratiska socialismen men ingen av oss vågar stå för det !" 

 

ANNIE LÖF : " Jag vill ju ,egentligen, vara som Maggie Thatcher men partiet vill nog inte det !" 

 

SKAVLAN : "  Att vara en duktig programledare innebär att man ska vara så smörig mot sina gäster så att de slappnar av så mycket så att de avslöjar hemligheter som ingen annan hört förrut !" 

 

BARACK OBAMA: " My skin is black, my politics are light blue and my goal is to protect the USA Capitalist Society !"

 

BJÖRKLUND (utbildningsminister): " Fler Securitas- och Garmvakter  i våra grundskolor , det ger disciplin och mer jobb inom bevakningsbranschen !" 

 

MILJÖPARTIET: " Vi hatar inte bilarna men vi tror att om vi ruinerar bilägarnas ekonomier så åker de kollektivt eller cyklar/går sedan !" 

 

FILIP&FREDRIK: " Vi gillar skarpt att smyga in små perversiteter i varje nyhetsinslag där det går, det ger oss gemensam ejakulation !" 

 

---------

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-21 12:37



Bookmark and Share


  aol
haha presis så skulle dom säga var och en, men det är en stilla bön att beda om, så bra skrivet Mats ett klart bokmärke, fortsätt som du gör dra fram alla otvättade bykar,
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska