Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säljarsnack










en monter, vindstilla vid floden styx
plånböckernas balsamerare, sydda läppar

döden har sträckt sin service här
fäst med knappnålen, över 3/4 av sitt ansikte

desperationens sus i en snäcka upp
till andra våningens utställningar

en tennishallmässa för människor som bygger
villor, radhus, inredning för avlidna

gatlyktorna, orange
fristäder i skogsmörkret
















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism