Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig så länge du har lust

Jag var så urfånigt blyg kunde bara se på dig under lugg. 

Du hade lovat älska mig om du fick leka med mina bröst. 

När jag fattade din hand kände jag hur det kittlade till lust. 

 

Du smekte mina bröst och älskade mig så länge du ville. 

Du sa hej då! Var det några problem hjälper du mig gärna. 

Vem kunde tro det skulle vara så lätt att bli älskad?




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-21 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt och så bra..
2014-04-04

    ej medlem längre
Haha.. ja. Bitterljuva livets ironi..
2014-03-20

  UllaBritta
Lätt att bli älskad. Men svårare att hålla kvar kärleken, i rätt riktning.
2014-03-01

  © anakreon VIP
Tragikomisk bild av ett kort möte.
Calle
2014-02-28

    Lars Gullberg


Faktiskt väldigt snyggt

Naket och oerhört sårat och sårbart

Du beskriver miljoner skeenden som ständigt pågår

Trasigt mänskligt tomt och ledsamt

denna förljugenhet

Du har poesin som vapen

fint det
2014-02-21

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie