Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mest korkade molekylen på jorden

Vi skapar liv, är naturens mästare

en fullkomlighetens skapare

som kullkastar de orubbliga lagarna


Men något har hänt med oss 

vi har blivit den mest korkade molekylen på jorden

Till och bakterier uppför sig smartare 




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-21 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det var en bra mening. Utdraget "..den mest korkade molekylen på Jorden." ! Ibland verkar det uppenbarligen inte vara på något annat sätt än så.

2014-03-20

  Ali D VIP
"som kullkastar de orubbliga lagarna"

sant

vår hjärna tror att vi är smartare än gud

denna hjärna skapar problem

och sedan tror vi att samma hjärna som skapade problemen ska lösa dem nja...

Mvh Ali
2014-03-15

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2014-03-09

  UllaBritta
Det finns ingen kod att trycka på, vi måste göra det själva. Ja, alltså att förbättra det vi förstört. Om det inte är försent.
2014-02-26

    ej medlem längre
Vi är mästare på att förstöra jorden.
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie