Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Universell kortslutning

Påkopplad

Uppkopplad,

Inkopplad

Nedkopplad

 

Felkopplad

Isärkopplad

Ihopkopplad

Avkopplad




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-22 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I slutet av texten fick ordet "kopplad" en mycket märklig ton! haha.. gillar rubriken särskilt!
2014-03-20

    ej medlem längre
Det var många kopplingar det
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie