Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar

När solens strålar får mig att se
att fönstren behöver tvättas

När solens strålar får mig att se
Dammet som flyger omkring inomhus

När solens strålar lyser upp huset
och jag inte längre behöver tända lampor

Då börjar det pirra i magen
Då hör jag fåglarna igen
För då vet jag
Att snart är våren här.




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-23 12:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar en härlig känsla.
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt