Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Hoppa min potta


Hoppa min potta

Hej hoppa min potta
skålla mig en råtta
å stek mig en sill
ja kan inte hålla mig still

när ister klister
ändan min brister
kringeli-krokigt
blir ja nog tokig

hej hoppa min potta
skålla mig en råtta
å stek mig en sill

Hi,hi hälsar Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2014-02-23 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP