Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna dig så som du öppnade mig.

ditt självhat speglas i dina tomma ögon
men frågan återstår om jag kan få din
och bara din tillåtelse
att kyssa dig?
att trösta dig?
att älska dig?
låt mig väcka dina blyga smilgropar,
och dina vackra skrattrynkor.
oroa dig aldrig min kära
jag kommer inte ge upp
jag kommer inte lämna dig
jag vet hur det är
att vara ensam
att vara hatad
att inte känna
för jag var likadan
tills du väckte mig
med en simpel hälsning
och en öppen famn.




Fri vers av skogarna
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna