Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Alla katter små


Tisse, tasse,tå
alla katter små
vill en liten råtta få
å piller paller pilli-påtta
me tasen, TJONG å TJING
så in i vassen smocka kring
den stackars lilla råtta

Ja tisse, tasse, tå
alla katter små
vill en liten råtta få

Hälsar Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2014-02-24 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP