Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Valrossen Ada




En valrossdam kallad Ada
gillade å bada
mest blev det kallbad... var da´
ja denna valrossdamen
var väldig i sin lekamen

När hennes kolossala kropp
tog sig ett dopp
utbrast hon... STOPP!!!
- Fy på sig, så fräckt
inte titta
ja är ju helt näck
är ni pornografiska
... hon fnittra

Ja denna aromatiska flicka
flöt en dag iland
på Grönlands strand
valrossgossarna fick då hicka
- Se så den rumpan sig vicka
den stumpan
har det ganska så fett
men ej med kosing... vi tror
den mest består utav späck

Frenetiskt de börja fria
både här å där de henne klia
rent estetiskt kan man sia
om det amorösa, rena å fina
då de famna denna böljans ballerina

Dagarna förflöt så lätta... å försvann
som bara böljor i havet... kan
med Ada den pimpinetta
i valross-goss-haremet.
Ja med hetta vet hon att berätta
... detta att hon är fet av fett
å är en stor´en
men att hon aldrig blir mätt
utav amoren
Hälsar Gurra Aktersnurra





Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2014-02-24 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP