Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kött

Du ser inte ut att vara 13 alls sa han,

och drog ett kladdigt pojkfinger på din nacke för att öppna blixtlåset, han hade nyss ätit chips och druckit energidryck och du särade dina flickben som såg ut som saftig grillad kyckling i en monter, du gick ju på friidrott fem dagar i veckan och du gnydde nu på ett sätt som du hade hört din kristna moster gny, hängd över altaret, och han tyckte det var irriterande så han tog snabbt av kondomen och sa att han skulle spruta i dig och du bad honom spruta, spruta då, och han sprutade fast du inte var riktigt säker på att du hade känt något alls, du hade ju ridit så mycket på din älskade ponny under sommaren, och efter nio månader skulle du spruta ut ett förvridet barn som liknar en misslyckad bonsai, besprutad, deformerade äpplen likt kycklinglår.

Du ser inte så ung ut sa han över ett glas rött,

har du barn också undrade han medan du klämde åt dina lår av en medelålders kedjerökande omvårdnadsarbetares vilsna kåthet, du måste vara ärlig hade din kvinnliga kollega sagt, du var ärlig, han såg på dig och reste på sig och han gick och vinet blev över och du var kåt på riktigt nu och dina gamla bibelälskande aborthatande tårar sprutade.




Prosa (100-ordare) av Anachronism
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism