Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


När stegen blir tunga


När stegen blir tunga
och trötta,
när lusten och viljan
tar slut.
När livsglädjen sakta tynar
och ingenting känns
som förut.
Då är det skönt
att minnas
allt
det som en gång var.
Då är man glad
och tacksam
att minnet
ännu finns kvar.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-24 16:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
2014-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt...
2014-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!!!
2014-02-24

    Enaar
Amen to that! Grymt härligt skriven, applåd applåd.
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl