Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskrivet

Du sa

i din
nacke vill jag
sätta
spår

följa
örats vindel
fram till
skuldrans
mjuka

på din
mage
väger
handen
rörligt

pulsens
helhet
döljer
ljumskens
sköra

som ett
blomster
naken fot
begräsad
skugga

över tiden
trotsar
stannar
nuet i
ditt skratt

dagas
gångar
under
hårets
fall





Fri vers av Karinw
Läst 365 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-25 10:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert - i foto och poesi, ja !
2015-05-24

    Anna Sefyrin Höijer
Kärleksfullt och vackert. Bra!
2014-02-27

  Rozsi.kovacs

Ömmande vacker poesi
2014-02-27

  Andreas Miller
Din värme berör!
2014-02-26

  Petter Wingren
Ömhetens intensitet tränger igenom dina löst sammansatta bilder, transcendenta.
2014-02-25

  Kozo
Så full av kärlek...fin!!
2014-02-25

  Anders Granström
Mjukt och vackert!
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw