Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr





Jag vill
Att du lämnar
En sårskorpa
På min kropp

För mig att smeka
När du inte är där

På mig
Ett ärr
Så jag alltid ser dig




Fri vers av Tess74
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-25 00:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark längtan!
2014-02-25

  mickech
Längtansfuöö och innerlig!
2014-02-25

    ej medlem längre
Therese, mina ord är relaterade till din titel.. Den tog över och jag skrev..
2014-02-25

    ej medlem längre
Therese låt mig få skära dig med mina ord där det mest smärtar, så att giftet rinner ut! Låt oss läka tillsammans.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74