Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Trasigt Namn

De är vinden som stryper mig med kyla
Och deras fotspår trampar ditt namn i snö
Du är smärtan som skär när vargen ylar
Liksom en varning om vad som sker efter tö

Deras ögon blöder tårar men de saknar ånger
De fördärvar ditt namn med trubbiga knivar
Och jag har hört deras ord för många gånger
Jag vet att allt det kommer bli av dig är narr

De leker med elden som katten med musen
Och de bränner ditt namn i död skog
Jag sluter ögonen och räknar till tusen
Men tiden kan inte ge tillbaka det dem tog

Dom står i skuggan och ler utan ögon
Ditt namn viskas med monoton röst
Hoppet har sinat om ett bättre imon
Nu i slutet är frånvaron av tid min enda tröst

Jag står vid avgrunden som är tidens slut
Och mina känslor och tankar vilar i deras famn
Mitt liv är blod i ett timglas som nu runnit ut
Och det enda jag minns när jag faller-
Är ditt gråa, trasiga namn.




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 371 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-25 02:17



Bookmark and Share


  Lilla kråkan
Det känns som ett mardröms tillstånd.jag blev helt tagen.Det var så mycket bra saker med texten så det är svårt att ge dig några konkreta exempel på vad som var bra.Helheten var helt otroligt bra.
2014-03-01

  Robin V
"Mitt liv är blod i ett timglas som nu runnit ut
Och det enda jag minns när jag faller-
Är ditt gråa, trasiga namn."
- Vidunderligt bra avslutning!
2014-02-26

  Björn Solum
Stark text. Applåderas.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva