Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elakt? Ja, kanske det..

Bry dig inte om det där lilla som du inte hann
imorgon hinner du ändå inte mer än vad du tänkt dig.

Och bry dig inte om den där ungdomskärleken som försvann
han saknade dig så mycket så han har nog hängt sig.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-25 17:48



Bookmark and Share


  dubbelve
Hahaha. Man får väl hoppas! ;)
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár