Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag menar inte att man inte ska analysera, men - - -


Lärt folk


Lärt folk frågar sig:

\"Vad är musikens väsen?\"


De älskar frågor!




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-19 15:13



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP