Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som lätta kronblad kom dessa tankar flygande idag... Lånad bild Ljudfil: Erik Satie - Gymnopédie No.1 ---->


Mellan rosornas kronblad I

 

 

Mellan rosornas kronblad

förvandlas suckarna

 

till fjärilsvingar

 

burna av vissheten

att all oro är betydelselös

 

först då

 

kan livsmysteriets hemligheter

uppenbaras

 

***

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-26 23:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vidunderligt vackert! Tar till mig denna till mitt oroshjärta. Sparar.
2014-03-04

  Lars Hedlin
Skrivit med känsla!
2014-03-01

  ULJO
Tjusigt
2014-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2014-02-27

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2014-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar dikt! Ja "all oro är betydelselös"...
2014-02-27

    Dan Myrbeck
Mycket fin i Änglaljus-stil!
2014-02-27

  walborg
Ljuvligt uppenbarande av en god hemlighet
2014-02-27

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2014-02-27

  Maria Sundelin VIP
Gillar liknelsen vid rosorna
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter