Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Temat spann vidare... Bild: Eget foto Ljudfil: Butterfly-Lovers Vanessa Mae (Violin Concerto)---->


Mellan rosornas kronblad II

 

 

Mellan rosornas kronblad

vilar närheten tätt inpå

 

mellan sammetsgula kronblad

ryms själarnas innersta

 

genomskinliga

osynligt vibrerande av ljus

 

en bråkdel av 21 gram

 

väldoftande

 

 

paradislängtan

 

***

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-26 23:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Gudomligt vackert! Sparar även denna.
2014-03-04

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-03-01

  ULJO
Bokmärke
2014-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint...
2014-02-27

    Birgersdotter VIP
Njutbart
2014-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket vackert skrivet!
2014-02-27

    Dan Myrbeck
Mycket vacker!
2014-02-27

  walborg
Underbart att läsa
2014-02-27

  Maria Sundelin VIP
Själens flykt från dödens mörker
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter