Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här års behöver vi...


I väntan på värmen (2014)


Din vänhet missar aldrig mitt hjärta
ingen ros är mer utsökt än du
din doft besjälar mina sinnen
din blotta närvaro berusar

du är på väg min älskade
jag ser tecknen och luften talar
varje gång du kommer till mig
vaknar alla mina sinnen upp igen

du är livet min älskade vår..




Fri vers av Järnkatten
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-27 11:37



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja vi är många som älskar!
2014-03-10

    ADI Nehlin
underbart är det..fint skaldat
2014-03-01

  Siggesdotter
En mycket fin hyllning till Våren!
2014-03-01

  ResenärGenomLivet
Jaa...vi behöver den verkligen...längtar...
2014-03-01

  walborg
Vilken hyllning!
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten