Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä av mig






Jag vill klä dig i mig
Snöra på mig din själ
Över min kropp

Känna hur du drar upp
Dragkedjan
Längs min midja

Och formar dina händer
Om mig

Jag vill klä dig i mig
Omfamna hettan som en rock

Kyssa dina läppar i en hård slipsknut

Låt mig dra en tröja över ditt huvud
Och mäta varje cm av din bröstkorg
För att sedan skala huden av din kropp

Och hitta kärnan till dig
Där jag landar och bygger bo
Med hela mig

Klä sedan av mig
Helt naken inför dig
Och utforska varje del

Som du vill




Fri vers av Tess74
Läst 289 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-02-27 21:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hett varmt vackert!
2014-03-01

    Svarte Petter
Wow!
2014-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksförklaring i fina kläder.
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74