Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaxum

Jag springer i natten.
Stannar upp o lyssnar på Ekot av tystnaden.
Men mina steg når aldrig riktigt ut till universum.
Så jag lägger mig raklång på gräset.
Tittar upp mot natthimlen och hoppas att
ekot av ingenting snart ska göra uppror och bli ett med mina
andetag. Ja, för då kommer jag snudda vid galaxen.




Fri vers av Liiindis
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-28 22:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinna, varje del i din varelse, varje tanke, känsla, andetag, du har, är en del i det gudinneliga alltet, ty det är Du
2014-04-02

  Hon kallar sig poet VIP
Snygg! Sista två raderna, underbara.
2014-03-19

  Densen VIP
Tack för den;)
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis