Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väg, någonstans på väg

försöker få det att se ut som om
jag går med bestämda steg
på väg någonstans
jo det är jag väl
hem från jobbet är ganska enkelt nu

och ändå måste jag försöka

önskar att det kom en dag
rätt snart
som låter mig sluta försöka
så förbannat hårt
för varje steg
få bara
flyta fram
ta saker för givet och slippa
kämpa varje dag för att fylla
tomheten i mitt bröst

ibland orkar jag inte
låter det bara
vara tomt




Fri vers av Gerda
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-01 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda