Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att det blir magiskt





Nu vill jag bara
Låta dina händer bränna
På min hud

Vill komma
Med dig nära min kropp

Inpå mitt skinn
Närmast mitt hjärta

Och med fingertopparna
Där jag är som varmast

Kom nu
Tid rinn iväg
Låt mig andas snabbare
Ihop med dig

Magiskt
Jag vet att det blir så




Fri vers av Tess74
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-01 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert sensuellt!
2014-03-02

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-03-02

  Eliza-69
Så fint o härligt
2014-03-01

  mickech
Sinnligt och vackert!
2014-03-01

  Carina Bendix
Mycket fint skrivet. Du låter nykär..;)
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74