Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken strömmar inåt (2014)


Vet inte om du kan förstå
hur mycket jag någonsin älskat
du är inte den enda
men inte mindre för det

vi går alla i en sorts dimma
för livet är i sig beslöjat
men jag är viss i tron
att den kärlek vi ger i livet

den kommer alltid tillbaka..




Fri vers av Järnkatten
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-02 11:23



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Fint skrivet :)
2014-03-02

  SellwiN VIP
Fint skrivet :)
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten