Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre sent än aldrig...

Ordspråket



Bättre sent än aldrig

Kan visst bli försent

Och försent kan bli aldrig mer


För chansen kommer sällan igen

Tillfället och stunden har passerat

Och det finns inget som kan vrida tillbaks tiden

Till det du ville göra

Eller ha sagt


Priset kan bli högt


Var ute tid...







Fri vers av Anna Nyman
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-19 19:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2014-03-21

    Monica Kvist VIP
Och när ska man äntligen lära sig att inte skjuta upp till morgondagen.............
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman