Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökarens inre villkor.... Lånad bild Ljudfil:Royalty Free Music For Film & Documentary Composer Simon Wilkinson ----->


Glimtvis

 

 

Livets ofattbara mysterium

låter sig sällan avslöjas

utifrån

det kan endast upplevas

inifrån

 

¤

 

glimtvis

 

¤

 

det kräver

ett öppet sinne

 

mod

 

 

att avkläda sig rädslan och

 

viljan

 

att blotta själens nakna hud

 

¤

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 414 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-02 20:07



Bookmark and Share


  marie ohlson
Får tårar i ögonen..så väldigt vackert och fint skaldat.
2015-02-12

    ej medlem längre
Bravo Siggesdotter!
2014-10-28

  Linda CH VIP
En insikt att leva efter. Du formulerar det så vackert. Imponerande!
2014-04-01

  ULJO
Klokt och vackert
2014-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
...ett steg i taget...förtröstansfullt...att våga...mycket fint...
2014-03-09

    ej medlem längre
Ja, man begrundar å skjuter rädslan ifrån sig, det måste man göra!
2014-03-05

  Nina.H
Ja, så sant! Älskar dina kloka ord.. som jag tar in i hjärtat och lär mig av!
2014-03-04

  Eva Helene VIP
Ja, vackert formulerade visdomsord här!
2014-03-04

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2014-03-03

    Dan Myrbeck
Klokt, bra!
2014-03-03

  Lärling
Mycket fint och sant!
2014-03-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så fint du har skrivit, mod som kommer inifrån...Gillar "glimtvis" ...
2014-03-03

  Maria Sundelin VIP
Ja, att våga möta sin sårbarhet är det modigaste vi kan göra
2014-03-02

  walborg
Klokt och vackert sagt om djupet inom oss var och en
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter