Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagsklotter.

förtrollad
rör mig
ta andan från mig.




Fri vers av skogarna
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-02 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna