Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kliv ur din tidsmaskin (Slut ögonen och andas)


Kliv ur din tidsmaskin
Min suddiga vän
Slut ögonen
Och andas

Om allt du ser i nutiden
Är framtiden
Kommer du aldrig hitta dit

Och visst vore det smärtsamt
Att vakna upp i slutet
Med endast oupplevda minnen
Att gråta över

Sluta spring på ben som inte orkar dig ännu
Och riv inte dina murar innan de byggts upp
Det vore dumt att lämna människor
Du ännu ej lärt känna
För att du tror det finns något bättre
Någonstans längre bort i tiden

Tiden är oändlig
Men obefintlig
Och du måste sluta förlita dig på
Att du kan vara lycklig sen

Det finns bara en tid
Och den är nu

N U




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-03 02:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull!
2014-03-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jättebra text! Bra uppmaning från att kliva ur tidsmaskinen till att ta vara på nuet!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva