Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte säga nej





Jag var full
Drack för många drinkar
Svepte lite lakritsshot

Men vad gör väl det
För där i dimman
Såg jag dig

Mer än någon annan

Med din svarta munkjacka
Och kedjan
Som hänger på din byxa

Det är nåt magiskt över dig
Jag kan bara inte säga nej




Fri vers av Tess74
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-03 21:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Dragningskraft!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74