Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart


En liten ljusglimt

Idag är himmelen den äckliga gråa snön
Som hänger kvar och klistrar sig under skorna
Idag stänker bilarna ner en och vi fyller oss med kakor och choklad för att muntra upp oss själva då ingen annan har energi till att göra det
Men snart!

Ska jag köpa oss två flaskor vin, och vi ska hitta en park utom synhåll
Vi ska spela gitarr och äta pastasallad
Snart ska vi cykla på gatorna, i takt med musiken som får allt att glittra
Snart ska sitta i hamnen och mata fåglarna
Fylla våra hem med vårfärger och dra in vårdamm i våra tills då luktfria lägenheter

Snart ska vi gå i tights och sneakers
Eller om vi har tur går vi bara ut i T-shirt
Om vi har riktigt tur kommer ett varmt vår regn efter några varma dagar
Och sväljer all vår ihopsamlade bitterhet från dessa dar

Snart!




Fri vers av Therese_91
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-03 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese_91
Therese_91