Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am rich

Jag är rik
I mitt kylskåp står massor med mat
Jag är rik
Ikväll är jag hemma, det är varmt inne och jag är trygg här
Jag gör mig en kopp te och tar fram lite choklad
Jag är rik
Mitt sinne är bara mitt
Jag har alla möjligheter till att lära mig om vad jag vill
Jag har älskat och blivit älskad
Och den kärleken kommer på ett sätt alltid att finnas kvar inom mig
Jag är rik
Jag har en kropp som är hel, som funkar
Jag har till och med en familj som jag älskar
Jag har nog med svängrum i mitt liv för att göra det jag vill göra
För att jaga stunder.
För att ha vänner.
Jag är rik.





Fri vers av Therese_91
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-17 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese_91
Therese_91