Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vilse i ditt övergivna hus

Riv i mitt hjärta

Kyss mitt minne

Såsom du kysste mig sista gången

Jag går med ficklampa i de mörka rum där du bodde

Det ska göras nytt och jag måste städa

Det gör ont

Då ljusskenet från ficklampan lyser upp ett hörn ser jag en skadad varelse som inte lyckats hitta ut

kvarglömt skräp



Måste städa upp för att kunna skräpa ner igen




Fri vers av Therese_91
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-08-16 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese_91
Therese_91