Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusell





Rör mitt hår
Slingra det runt dina fingrar
Smek det i motvind

Och i medvind

Åk karusell på min kropp
Med dina händer

Låt mig ta biljetten
I kassan
Jag låter dig sedan åka

Helt gratis

Om du bara återkommer
Till mig
Igen och igen

För jag vill vara din
Kärlekskarusell

Att åka vilse på




Fri vers av Tess74
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-04 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Round and round you go!
2014-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Då blir det snurr på kärleken! Fyndigt!
2014-03-05

  Carina Bendix
Bra förmedlad känsla.
2014-03-04

  mickech
Det låter som en åktur som heter duga!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74