Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fick vi äntligen höra koltrastens första sång




Lyckosång

 

 

jag anade din stämma
där dörren stod på glänt
då fylldes mitt hjärta av hopp

 

jag hörde klart din vårsång
när solen sken så trött
då släppte jag en glädjens tår

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-03-19 22:43



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag väntar fortfarande på att få höra årets första koltrast sjunga... denna ljuvliga sångare...
Fint skrivet.
2006-03-24

  Semir
gläjdetårar är maximal upplevelse av lycka:)
fint
2006-03-19

    Louise B
Vilken söt dikt.
Tycker om den.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica