Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtjänt


Den fina upplevelsen



En annan kropp
En själ

Som värmer dig utan krav
En värme förtjänt

Äntligen




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-05 20:04



Bookmark and Share


  bumerang
Slutordet känns syrerikt och förlösande för ny andning.
Som när livets välvilja expanderar.


2014-03-06

  Johan Strömstedt
Det finns en fin värme i texten.
Okonstlat, gillas!
2014-03-05

  Fem hjärtan VIP
så ömt och varmt..!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt