Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig vara din vän men:::::::::


Du hotar med evig glöd
Om jag inte säljer mig
Till dig

Men du vet att du redan
Torterat och hotat mig
Med klent resultat

Så varför inte ta min hand
Släpp din galenskap
Kom tillbaka

Lämna hämndens rike
Helvetet var ju inte ditt
Riktiga hem

Eller hur?





Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-05 21:18



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Jag tycker det finns många tolkningsmöjligheter på din text, för mig handlar den om kraften i att förlåta och att räcka ut en hand till den som egentligen kanske inte förtjänar det.
du skriver med kraft och din penna är skarp!
2014-03-12

    ej medlem längre
Starka krafter lever i denna text o berör..
2014-03-08

  bumerang
Som den yttersta utposten av mänsklig vision.
En fläkt av att allt är möjligt.
"ta min hand"
2014-03-06

  Rozsi.kovacs

Bra text micke
2014-03-06

    ej medlem längre
Sant...
2014-03-06

  aol
en skrift som bara grep tag i mig, tack vännen,
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt