Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin och Obama


Kan det bli mer löjligt?

Att två jävla nissar
Väljer om
Kriget


Skall ske




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 22:00



Bookmark and Share


  aol
bra sant skrivet vännen,
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt