Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig dö


Innan jag blir en snål gammal gubbjävel

Låt mig dö innan jag misstycker en annan själ




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-06 00:18



Bookmark and Share


  thyra
Jag tror inte heller att du blir snål och missundsam. Men att skriva ner vad man känner är bra! Tack!
2014-03-07

  Rozsi.kovacs

Tror inte du har den snåla läggningen
varken med stålar eller känslor...
Tror mer på dig som en varm o
generös man oavsett ålder
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt