Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvästa

 

Väl fångad i fasans vita marmor
har de sotiga ådringar en ordbetydelse
som bara den som brunnit kan läsa


Om jag kunde
så skulle jag fånga vindens krusning
och lägga den jämte dig
för att ge relief
åt det kall
som sedan länge tystnat

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-06 21:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hjärtviljan i detta
är mycket vacker
mycket
vacker
2014-03-31

    ej medlem längre
blade runner-blicken
2014-03-15

  catharina.jerbo VIP
superpoesi. för att: det är en text som läsaren lätt gör till sin egen och den skapar flera skarpa bilder ur ens egen minnesskål. *trumvirvlar*
2014-03-07

    ej medlem längre
oj så vackert! känslan kryper lugnt intill hjärtat. Gillar mycket den här texten!
2014-03-06

  Johan Strömstedt
Känns som en hyllningstext. fint formulerad.
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet