Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ovackra sanningen




Jag vet inte
Men det känns
Liksom

Lite smärtsamt
Där inne

Det sämsta man kan göra
Är att sätta upp
En fantasibild

Av hur saker kommer bli

För bilden krossas
Av sanningen

Och sanningen är
Inte alltid vacker




Fri vers av Tess74
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-07 10:32



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Känns igen. Smärtsamt. Kram <3
2014-03-09

    ej medlem längre
Kramar om dig min fina vän<3
2014-03-07

  Lars Hedlin
KRAMAR OM DIG <3
2014-03-07

  Angel of love
Kramar <3
2014-03-07

  Hon kallar sig poet VIP
Lider med dig vännen.
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74