Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottar mig för dig



Går ner på knä
Sårbar
Inför dig

Ser du blicken
Mina ögon talar
Till dig

Och jag ber dig
Svara på det jag skriver

För dina ord
Fattas mig
På riktigt

Så jävla jävla hårt

Liknar inget jag har känt
På väldigt länge
Och utan dina ord
Till mig

Är jag just nu inget mer än luft

Blottar min själ
Förnedrar mig lite
För din skull

Jag tror du är värd det
Övertygad om att du svarar

Måste tro på det

För jag är en sån som förtjänar att vara lycklig
Remember?




Fri vers av Tess74
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-07 11:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas att du får svar på dina böner. Tänker på dig.
2014-03-07

  Lars Hedlin
Bra och modigt skriftat..JA du förtjänar ett svar..Håller tummarna för dig KRAM
2014-03-07

  mickech
en naken text som berör mig.
2014-03-07

  Angel of love
Så stark Therese, jag hoppas du får ditt svar. <3
2014-03-07

  Hon kallar sig poet VIP
Den som åtminstone försöker är egentligen den som är starkast...
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74