Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målade dig i mina tankar

 

Ljuset väcker sin gryning

vid min sida

natten skakar sin bädd

ur drömfunnen himmel.

 

Dagen hämtar sina färger

ur kärlekens iris

som första gången

jag målade dig,

i mina tankar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-07 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP