Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ty mig till



om du
sätter kopplet runt min hals
tyr jag mig till dig
viftar på svansen
ger skall
reser mig upp på bakbenen
slickar din mun

utan koppel
är jag bara en byracka




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-08 14:44



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Spännande metaforer.
Väcker tankar.
Gillar.
2014-03-14

    ej medlem längre
trygghet är även det en individuell uppfattning, läser jag. heja mångfalden! såja, sitt!
2014-03-10

    ej medlem längre
kul dikt som egentligen är tragisk, tycker jag....
2014-03-08

  Drömfångare
Heh, smart :)
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP